Si “dogji” Morata mbrojtësin Sule në golin e parë të Spanjës

Publikuar më: 27/11/2022, ora 22:26

Si “dogji” Morata mbrojtësin Sule në golin e parë të Spanjës

Publikuar më: 27/11/2022, ora 22:26

Tefik Osmani ka komentuar në “Murin magjik” golin e Alvaro Moratës, që i dha avantazhin e përkohshëm Spanjës ndaj Gjermanisë.

“Morata i mori kohën qendërmbrojtësi Sule, duke ardhur pas krahëve. Mbrojtësi nuk duhet të ulë kokën dhe të shikojë vetëm përpara”, tha Osmani.