“Mesfusha është totalisht e paorganizuar”, analiza e golit të pësuar nga Gjermania

Publikuar më: 1/12/2022, ora 22:26

“Mesfusha është totalisht e paorganizuar”, analiza e golit të pësuar nga Gjermania

Publikuar më: 1/12/2022, ora 22:26

Hair Zeqiri analizoi në “Murin Magjik” golin e barazimit të përkohshëm të Kosta Rikës ndaj Gjermanisë, që erdhi pas një kundërsulmi të shpejtë.

“Mbrojtja është e vendosur mirë, por mesfusha është totalisht e paorganizuar, ka lënë shumë hapësira. Në vijimin e aksionit, është mbrojtësi i djathtë gjerman ai që nuk e ndjek dhe nuk vjen në kohë për të shmangur golin e Tejedos”, shpjegoi Zeqiri.