Analiza/ Dy momentet kyçe nga erdhi goli i Kane

Publikuar më: 4/12/2022, ora 22:37

Analiza/ Dy momentet kyçe nga erdhi goli i Kane

Publikuar më: 4/12/2022, ora 22:37

Hair Zeqiri analizoi golin e dytë të Anglisë ndaj Senegalit në Murin Magjik, i cili erdhi pas një kundërsulmi dhe i dha një goditje të rëndë kundërshtarit.