Analiza e golit që i hapi rrugë suksesit të Anglisë ndaj Senegalit

Publikuar më: 4/12/2022, ora 22:21

Analiza e golit që i hapi rrugë suksesit të Anglisë ndaj Senegalit

Publikuar më: 4/12/2022, ora 22:21

Tefik Osmani ka analizuar sesi ka ardhur goli i parë i Henderson ndaj Senegalit, i cili i hapi rrugën suksesit të Anglisë.

“Mbrojtësi i krahut të majtë dhe i qendrës duhet të jenë më të mbyllur. Gabimi tjetër është edhe humbja e mesfushorit”, tha Osmani.