Analiza e një “kryevepre”

Publikuar më: 4/12/2022, ora 23:00

Analiza e një “kryevepre”

Publikuar më: 4/12/2022, ora 23:00

Tefik Osmani analizoi në Murin Magjik golin e dytë të Mbappe ndaj Polonisë. Shpejtësi, teknikë dhe forcë, një kryevepër nga ylli francez.