Analiza e golit të Perisic, gabimet e rralla të Japonisë që e ndëshkuan

Publikuar më: 5/12/2022, ora 22:59

Analiza e golit të Perisic, gabimet e rralla të Japonisë që e ndëshkuan

Publikuar më: 5/12/2022, ora 22:59

Tefik Osmani analizoi në Murin Magjik gabimet e mbrojtjes japoneze që u shfrytëzuan nga kroatët dhe u finalizuan me golin e Perisic, i cili e çoi ndeshjen në shtesë, aty ku ballkanasit u treguan më të saktë.