Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 8%
  • Jo 92%

Botërori i “dështimit” të trajnerëve?

Nga A2 CNN
9 Dhjetor 2022, 23:19 | Futboll
Botërori i “dështimit” të trajnerëve?

Tefik Osmani dhe Hair Zeqiri komentuan në A2 CNN gjysmëfinalen e parë të Botërorit mes Argjentinës dhe Kroacisë.

https://youtu.be/LuRFmpmtB-s

Ditari A2 CNN