Ceremonia madhështore para spektaklit të finales

Publikuar më: 18/12/2022, ora 16:07

Ceremonia madhështore para spektaklit të finales

Publikuar më: 18/12/2022, ora 16:07

Nëse për ceremoninë e nisjes së Botërorit pati kritika, ajo para nisjes së finales së madhe mes Argjentinës dhe Francës ishte madhështore. Në stadiumin Lusail pati një kombinim të muzikës, spektaklit e mesazheve, me temën: “Futbolli i bashkon të gjithë”.