Nga Messi nis gjithçka, analiza e golit të Di Maria-s

Publikuar më: 18/12/2022, ora 20:18

Nga Messi nis gjithçka, analiza e golit të Di Maria-s

Publikuar më: 18/12/2022, ora 20:18

Di Maria realizoi golin e dytë të Argjentinës në finalen ndaj Francës, i cili erdhi pas një vrapimi të jashtëzakonshëm në krah dhe një pasimi të artë nga Messi, i cili nisi kundërsulmin.

Tefik Osmani ka analizuar në Murin Magjik golin e Di Marias.