14 nga fotografitë më të habitshme të vitit 2022

Publikuar më: 23/12/2022, ora 17:56

14 nga fotografitë më të habitshme të vitit 2022

Publikuar më: 23/12/2022, ora 17:56

Poeti, historiani dhe kritiku i kulturës, Kelly Grovier ka përzgjedhur 14 nga fotot më befasuese të këtij viti, duke përfshirë ushtarët ukrainas që luajnë shah me kokteje molotov, protestuesit iranianë dhe zjarret në Spanjë dhe SHBA, dhe i krahason ato me vepra arti ikonike.