Krishtlindje e nxehtë në Australi

Publikuar më: 25/12/2022, ora 13:14

Krishtlindje e nxehtë në Australi

Publikuar më: 25/12/2022, ora 13:14

Australia po shijon një Krishtlindje me temperatura të larta në pjesën dërrmuese të vendit dhe njerëzit kanë përfituar që ta kalojnë festën në plazh.