Ofertë e çmendur për “bishtin” e Messit

Publikuar më: 25/12/2022, ora 11:17

Ofertë e çmendur për “bishtin” e Messit

Publikuar më: 25/12/2022, ora 11:17

Në ceremoninë e dorëzimit të Kupës së Botës, Leo Messit iu vesh një pelerinë tradicionale arabe nga emiri i Katarit.

E quajtur “bisht”, kjo pelerinë përdoret nga burrat vetëm në raste shumë të veçanta dhe kapiteni i Argjentinës, i veshur me të, ngriti në qiell Kupën e Botës.

Tani, Ahmed Al Barwani, një avokat nga Omani, i ka ofruar Messit 1 milion $ për “bishtin”.

“Miku im, Messi. Të përgëzoj për fitoren. Po të ofroj 1 milion dollarë që të më japësh atë “bisht”, shkruan në Twitter avokati.

Në një intervistë për “The National”, burri nga Omani tha se e do “bishtin” që ta mbajë në shtëpinë e tij si relikt.

Për momentin, Leo Messi nuk i ka kthyer përgjigje…