Përpjekja e dëshpëruar për t’u arratisur, me pranga në duar hidhet nga makina në lëvizje

Publikuar më: 2/1/2023, ora 15:03

Përpjekja e dëshpëruar për t’u arratisur, me pranga në duar hidhet nga makina në lëvizje

Publikuar më: 2/1/2023, ora 15:03

Momenti dramatik kur një i arrestuar përpiqet të ikë nga makina e policisë në lëvizje është kapur në kamera. Incidenti ndodhi gjatë fundjavës në Los Anxhelos. Djali i prangosur del nga dritarja dhe hidhet në rrugë ndërkohë që makina e policisë është duke lëvizur, por menjëherë sapo ai bie përdhe, sherifi ndalon dhe del për ta kapur dhe rifutur në makinë. Autoritetet nuk dhanë informacione për identitetin e të arrestuarit apo veprën penale që kishte kryer, por thanë se ai po transferohej në një burg tjetër.