Rama njofton 3 stadiume të reja në vend dhe zbulon qytetet ku do të ndërtohen

Publikuar më: 5/1/2023, ora 13:06
Arena Kombetare 1024x576

Rama njofton 3 stadiume të reja në vend dhe zbulon qytetet ku do të ndërtohen

Publikuar më: 5/1/2023, ora 13:06

Kryeministri Edi Rama, në analizën e detajuar të vitit të kaluar me anëtarët e kabinetit qeveritar, njoftoi se 3 stadiume të reja do t’i shtohen vendit.

“3 stadiume të reja nisin me 3 konkurse ndërkombëtare brenda pranverës, në Durrës, Vlorë dhe Korçë”, shkruan Rama në Facebook.