7 filmat perfektë sipas Quentin Tarantinos

Publikuar më: 9/1/2023, ora 19:09

7 filmat perfektë sipas Quentin Tarantinos

Publikuar më: 9/1/2023, ora 19:09

Quentin Tarantino ka treguar 7 filmat që, sipas tij, janë të “pakritikueshëm”.

I ftuar në “Jimmy Kimmel Live”, regjisori i famshëm tha se në historinë e kinematografisë “ka shumë pak filma perfektë” dhe zbuloi se cilët janë këta filma.

Në fotogalerinë e mësipërme zbuloni filmat të cilët Tarantino i konsideron perfektë.