Twitter nxjerr në ankand statujën e zogut dhe objekte të tjera

Publikuar më: 18/1/2023, ora 10:46
twitter 1280x720

Twitter nxjerr në ankand statujën e zogut dhe objekte të tjera

Publikuar më: 18/1/2023, ora 10:46

Twitter po nxjerr në ankand qindra objekte nga zyra e tij në San Francisko në internet, përfshirë edhe statujën me zogun e kompanisë që cicëron.

Një statujë që tashmë ka arritur një çmim prej 11.000 dollarësh dhe kanë mbetur vetëm 24 orë deri në përfundimin e ankandit.

Në shitje janë edhe shumë artikuj nga kuzhina e selisë së Twitter-it, ku Elon Musk hoqi drekën falas. Dhe kështu aparati i kafesë La Marzocco dhe pajisje të tjera përfundojnë në ankand, së bashku me dy tavolina kafeje Herman Miller që kushtojnë 2000 dollarë.