Pezullohet mësimi në 56 shkolla për shkak të motit të keq

Publikuar më: 19/1/2023, ora 11:56
moti i keq 985x720

Pezullohet mësimi në 56 shkolla për shkak të motit të keq

Publikuar më: 19/1/2023, ora 11:56

Ministria e Arsimit ka bërë të ditur se është pezulluar mësimi në 56 shkolla si pasojë e motit me reshje intensive shiu gjatë orëve të fundit.

Lista e plotë e shkollave ku është pezulluar mësimi

1. Shkolla 9-vjeçare “Perlat”, Hamallaj,

2. Shkolla 9-vjeçare “Met Hasa”, Durrës,

3. Shkolla 9-vjeçare “Fshati Rinia”, Durrës,

4. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Mehmet Shpendi”, Shalë,

5. Shkolla 9-vjeçare “Giman”, Shalë,

6. Shkolla 9-vjeçare “Theth” Shalë,

7. Shkolla 9-vjecare “Don Prek Ndrevashaj”, Shosh,

8. Shkolla 9-vjecare “Palaj”, Shosh,

9. Shkolla Fillore “Nicaj”, Shosh,

10. Shkolla 9-vjeçare “Kir”, Pult,

11.  Shkolla Fillore “Kasnec”, Pult,

12. Shkolla Fillore “Pog”, Pult,

13. Shkolla 9-vjecare “Bruçaj”, Pult,

14. Shkolla 9-vjecare “Plan”, Pult,

15. Shkolla Fillore “Maja Thanës”, Pult,

16. Shkolla 9-vjecare “Xhan”, Pult,

17.  Shkolla Fillore “Azem Hajdari”, Fierzë,

18. Shkolla 9-vjecare në Lugun e Zi, Tropojë e Vjetër,

19. Shkolla Mesme e Bashkuar “Oso Dauti”, Llugaj,

20. Shkolla 9-vjeçare ” Kolec Mekshaj”, Tale,

21.  Shkolla 9-vjeçare “Grykë Lumi”, Shënkoll,

22. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Llesh Nik Daka”, Shënkoll,

23. Shkolla 9-vjeçare Marash Gjoni”, Rrilë,

24. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Zejmen”, Zejmen,

25. Shkolla 9-vjeçare “Spiten”, Zejmen,

26. Shkolla 9-vjeçare “Tresh”, Zejmen,

27. Shkolla 9-vjeçare “Pllanë”, Zejmen,

28. Shkolla 9-vjeçare (jopublike) “Effata”, Pllanë,

29. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Frank Bardhi”, Kallmet,

30. Shkolla 9-vjeçare “Rrabosht”, Kallmet,

31. Shkolla 9-vjeçare jopublike “Shën Eufemia”, Kallmet,

32. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ndoc Gjetja”, Ishull Lezhë,

33. Shkolla 9-vjeçare “At Zef Pllumi”Shëngjin,

34. Shkolla 9-vjeçare “Fran Ivanaj”, Ishull Shëngjin,

35. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Kalivaç”, Ungrej,

36. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ungrej”, Ungrej,

37. Shkolla 9-vjeçare “Gjergj Kastrioti”, Lezhë,

38. Shkolla 9-vjeçare “Besëlidhja”, Lezhë,

39. Shkolla 9-vjeçare “Gjergj Fishta”, Lezhë,

40. Shkolla 9-vjeçare “Kosova”, Lezhë,

41. Shkolla 9-vjeçare “Nënë Tereza”, Lezhë,

42. Shkolla e mesme profesionale ‘Kolin Gjoka”, Lezhë,

43. Gjimnazi “Hydajet Lezha”, Lezhë,

44. Shkolla e Mesme Jopublike “Rrogacionistët”, Lezhë,

45. Shkolla jopublike “Academi Center”, Lezhë,

46. Shkolla jopublike 9-vjecare “At Shtjefen Gjecovi”, Lezhë,

47. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Karl Gega”, Balldren,

48. Shkolla 9-vjecare “Torovicë”, Balldren,

49. Shkolla 9-vjecare Kakarriq”, Balldren,

50. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Pjetër Zarishti”, Blinisht,

51.  Shkolla 9-vjeçare “Troshan”, Blinisht,

52. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ndre Mjeda”, Dajç,

53. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Gjovalin Gjadri”, Gjadër,

54. Shkolla 9-vjecare “Mark Rrozhani”, Mabë,

55. Shkolla 9-vjeçare “Manati”, Kolsh,

56. Shkolla 9-vjeçare “Barbullojë e Re”, Kolsh.

“Këtë vendim e kemi marrë për sigurinë e nxënësve, deri në përmirësimin e situatës. Ndërkohë, të gjitha strukturat tona janë vazhdimisht në terren dhe bashkitë janë angazhuar për të marrë masat dhe vlerësuar situatën hap pas hapi.

Mësimi për orët e humbura do të zëvendësohet në vijim sipas një kalendari të përcaktuar nga DPAP.

Falënderojmë të gjithë prindërit, nxënësit dhe mësuesit për mirëkuptimin dhe angazhohemi maksimalisht për të bërë ç’është e mundur për rikthimin sa më shpejt në normalitet”, njofton Ministria e Arsimit.