Nga Afrika në Brazil, 10 vendet ku toka duket e sheshtë

Publikuar më: 20/1/2023, ora 10:54

Nga Afrika në Brazil, 10 vendet ku toka duket e sheshtë

Publikuar më: 20/1/2023, ora 10:54

Edhe pse e dimë që Toka është e rrumbullakët, ka vende në botë ku vështrimi shkon drejt pafundësisë dhe toka të duket vërtet e sheshtë. Është pikërisht uniformiteti i tyre që të jep një ndjenjë madhështore të hapësirës së pafund dhe mrekullisë së pakufishme. Nga Afrika, në Europë dhe Brazil, po ju sjellim 10 prej këtyre vendeve që janë të admirueshme për syrin.