Snajperët shqiptarë në “aksion” nën drejtimin e amerikanëve

Publikuar më: 23/1/2023, ora 14:21

Snajperët shqiptarë në “aksion” nën drejtimin e amerikanëve

Publikuar më: 23/1/2023, ora 14:21

Nën drejtimin e instruktorëve të ardhur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, efektivë të batalionit të Dytë të Këmbësorisë të Forcave të Armatosura kanë zhvilluar një stërvitje në kushte të këqija atmosferike.

“Efektivët e batalionit të Dytë të Këmbësorisë, perfeksionuan aftësitë e tyre në njohjen e armës dhe zhvillimin e qitjeve me pushkën snajper, nën drejtimin e instruktorëve amerikanë të SFAB”, thuhet në njoftim.

Bashkëngjitur, “Forcat Tokësore” kanë publikuar edhe pamje nga kjo stërvitje.