Paralajmërimi i Bill Gates: Pandemia e radhës, shumë më e rëndë sesa Covid-19

Publikuar më: 24/1/2023, ora 17:09
gates 1 1148x720

Paralajmërimi i Bill Gates: Pandemia e radhës, shumë më e rëndë sesa Covid-19

Publikuar më: 24/1/2023, ora 17:09

Bill Gates ka paralajmëruar që bota duhet të jetë gati për pandeminë e radhës, që mund të jetë shumë më e rëndë sesa Covid-19.

I pranishëm në Institutin Loëy të Sidneit, miliarderi theksoi se liderët politikë duhet të lënë mënjanë keqkuptimet dhe të punojnë së bashku për t’u përgatitur për virusin e radhës.

“Me pandeminë që kaluam u treguam budallenj, nuk kishim pajisjet e duhura, ashtu siç i kemi për zjarret apo tërmetet”, tha Gates.