Portrete në Aushvic, gruaja-mace dhe statuja e kongresmenit

Publikuar më: 26/1/2023, ora 15:02

Portrete në Aushvic, gruaja-mace dhe statuja e kongresmenit

Publikuar më: 26/1/2023, ora 15:02