Momenti kur 45-vjeçari futet me makinë në komisariatin e policisë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 10:38

Momenti kur 45-vjeçari futet me makinë në komisariatin e policisë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 10:38

Një burrë është akuzuar për vrasje të mbetur në tentativë pasi u fut me dashje me makinën e tij në një komisariat policie në Kolorado. Pasi përplas makinën, 45-vjeçari del nga mjeti dhe shtrihet në tokë, për t’u arrestuar. Kamerat e sigurisë regjistruan momentin kur Nathan Chacon u fut me makinën e tij në komisariat, fatmirësisht pa lënduar njeri, edhe pse në holl kishte disa punonjës.