Pamjet tronditëse kur babai merr xhiro me motor vajzën 16-muajshe dhe bën manovra të rrezikshme në rrugë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 14:50
babai me motor

Pamjet tronditëse kur babai merr xhiro me motor vajzën 16-muajshe dhe bën manovra të rrezikshme në rrugë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 14:50

Ky është momenti tronditës kur një baba i pamatur rrezikon jetën e vajzës së tij të vogël duke e marrë atë në një xhiro të rrezikshme me motoçikletë.

Pamjet video tregojnë James Giles duke u endur nëpër trafik në rrugët e ngarkuara me foshnjën e tij 16-muajshe të ulur në mënyrë të pasigurt para tij.

Giles, 24 vjeç, u kap gjithashtu në kamerën e një automobilisti, duke fluturuar në një korsi biçikletash dhe duke paralajmëruar automjete me vajzën e tij në bord.

I riu u burgos në fillim të këtij muaji pasi pranoi drejtimin e rrezikshëm dhe ekspozimin e një fëmije nën dy vjeç ndaj dëmtimit ose rrezikut, pa pasur as ai dhe as vajza e tij helmetë.

Ai pranoi se nuk kishte shpjegim për vendimin e tij të çmendur për të nxjerrë vajzën e tij të vogël me biçikletë. Gjykata e dënoi atë me 16 muaj burg, ndërsa iu ndalua gjithashtu të drejtonte makinën për dy vjet e tetë muaj.