5 ushqime dhe pije të përditshme që do të zhduken pas disa viteve

Publikuar më: 28/1/2023, ora 21:31

5 ushqime dhe pije të përditshme që do të zhduken pas disa viteve

Publikuar më: 28/1/2023, ora 21:31

Qendra Ndërkombëtare e Agrikulturës Tropikale (CIAT) ka publikuar një raport ku tregon se 5 ushqime të përditshmërisë sonë do të zhduken në vitet e ardhshme.

Kjo do të vijë për shkak të temperaturave të larta dhe thatësirave që po sjell ndryshimi klimatik.

Sipas CIAT, nëse nuk vihemi në lëvizje, në vitin 2050 ushqimet e fotogalerisë së mësipërme ka mundësi që të mos i shijojmë më.