“Nëse nuk fitoj unë, Amerikën do e udhëheqin komunistët dhe marksistët”

Publikuar më: 28/1/2023, ora 22:15
trump 1 1187x720

“Nëse nuk fitoj unë, Amerikën do e udhëheqin komunistët dhe marksistët”

Publikuar më: 28/1/2023, ora 22:15

Ish-Presidenti Donald Trump, në një event elektoral për fushatën e tij për zgjedhjet presidenciale të vitit 2024, deklaroi se me Joe Biden në krye, çdo ditë është “Dita e gënjeshtrave” për Amerikën.

“Mitingjet do të nisin shumë shpejt, edhe pse është shumë herët ende. Mbështetësit po më detyrojnë që t’i nis, duan që të nisin dy vite përpara kohe. Duhet ta nisim me një miting të madh në Nju Hempshajër. Lajmet e rreme thonë se po kandidoj sa për të kandiduar. Por, unë jam më i inatosur dhe më i përkushtuar se kurrë më parë”, tha Trump.

Ai shtoi se nëse nuk fiton në vitin 2024, atëherë “çdo gjë do të marrë fund”, pasi “komunistët dhe marksistët” do të udhëheqin Shtetet e Bashkuara të Amerikës.