Nusretit i del “kundërshtar”

Publikuar më: 28/1/2023, ora 19:08

Nusretit i del “kundërshtar”

Publikuar më: 28/1/2023, ora 19:08

Një shef kuzhine në Angli është bërë i famshëm duke imituar mënyrën e kriposjes së Nusretit.

Restoranti i tij në Oldham ka fituar më shumë se 20 000 ndjekës në TikTok, që kur shefi kopjoi të mirënjohurin Salt Bae.

Razu Kamali, i cili në rrjetet sociale tani njihet si “Salt Bahi”, zakonisht del në video me doreza të zeza dhe syze, njësoj siç bën Nusreti.

Një nga videot e tij është e shoqëruar me shkrimin “Salt Bahi i vetëm që ju duhet në jetë”.