Gati kartat bazike bankare, ulen kostot e transaksioneve elektronike, synohet gjithëpërfshirja

Pagesat elektronike janë tashmë pjesë e të përditshmes përtej kufijve tanë. Por në Shqipëri qytetarët vazhdojnë ta përdorin kartën kryesisht për të tërhequr para nga bankomati. Për ta ndryshuar këtë realitet, Ministria e Financave dhe Ekonomisë, ka hartuar një projekt-ligji me mbështetjen e Bankës Botërore, për shërbimet e pagesave. Synohet … Continue reading Gati kartat bazike bankare, ulen kostot e transaksioneve elektronike, synohet gjithëpërfshirja