“Rrofsh vetë se vajzën ta kam vrarë”, ekzekutimi i parë i Dan Hutrës që tentoi ta fshihte si vetëvrasje

Publikuar më: 1/3/2023, ora 19:19

“Rrofsh vetë se vajzën ta kam vrarë”, ekzekutimi i parë i Dan Hutrës që tentoi ta fshihte si vetëvrasje

Publikuar më: 1/3/2023, ora 19:19

A2CNN ka mundur të sigurojë dokumentet e Gjykatës së Apelit në Tiranë që vërtetojnë vrasjen e parë të Dan Hutrës në vitin 2007.

Në dhjetor të këtij viti, Hutra ekzekutoi me thikë, duke e qëlluar disa herë me thikë ish-bashkëshorten e tij, pasi dyshonte se ajo kishte një lidhje jashtë martesore.

Autori tentoi që ta fshihte gjurmët dhe ta paraqiste ngjarjen si një vetëvrasje, duke dalë qetësisht nga shtëpia pasi i kishte lënë thikën në dorë viktimës.

Më pas, ai telefonoi nënën e saj duke i thënë asaj “Rrofsh vetë se …. ta kam vrarë”.

Pasi ai u arrestua për këtë ngjarje, e pranoi krimin dhe u dënua nga gjykata me 25 vite burg, të cilat për shkak të gjykimit të shkurtuar u reduktuan në 16 dhe më pas arriti të dalë prej hekurave pas 7 vitesh.