DEA amerikane vendos numër kontakti dhe email për këdo që ka informacion për trafik droge e pastrim parash

Publikuar më: 6/3/2023, ora 13:25
DEA

DEA amerikane vendos numër kontakti dhe email për këdo që ka informacion për trafik droge e pastrim parash

Publikuar më: 6/3/2023, ora 13:25

Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka shpërndarë një njoftim për mediat, ku citohet Agjencia e SHBA-së Kundër Narkotikëve (DEA), e cila njofton një linjë të re sinjalizimi për vendin tonë, duke nxitur këdo që ka informacion në lidhje me trafikun e drogës ose pastrimin e të ardhurave nga droga ta ndajë informacionin me personelin e DEA-s në WhatsApp në: +1 571 502-7846 ose me email në: [email protected]

“Agjencia e SHBA-së Kundër Narkotikëve njofton një linjë të re sinjalizimi për Shqipërinë. DEA nxit këdo që ka informacion në lidhje me trafikun e drogës ose pastrimin e të ardhurave nga droga ta ndajë informacionin me personelin e DEA-s në WhatsApp në: +1 571 502-7846 ose me email në: [email protected] Të gjitha të dhënat do të mbahen të fshehta.”

Sipas njoftimit të Ambasadës, SHBA-ja është përkushtuar të punojnë me Shqipërinë për të luftuar trafikun e drogës dhe pastrimin e parave të lidhura me to, për një të ardhme më të mirë për të gjithë shqiptarët.

“Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuara të punojnë me Shqipërinë për të luftuar trafikun e drogës dhe pastrimin e parave të lidhura me to, për një të ardhme më të mirë për të gjithë shqiptarët.”