8 Marsi, marshim proteste në Tiranë

Publikuar më: 8/3/2023, ora 14:31

8 Marsi, marshim proteste në Tiranë

Publikuar më: 8/3/2023, ora 14:31

Dhjetëra gra kanë marshuar sot në Tiranë, në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas. Ma pankarta në duar, kryesisht me mesazhe kundër dhunës ndaj grave, ato kërkuan barazi gjinore dhe ndëshkime më të ashpra për dhunën ndaj grave.