Gjykata e Posaçme shtyn seancën për Mediun, gjyqtarët ishin në një udhëtim pune jashtë vendit

Publikuar më: 8/3/2023, ora 13:34
fatmir meriu 1280x720

Gjykata e Posaçme shtyn seancën për Mediun, gjyqtarët ishin në një udhëtim pune jashtë vendit

Publikuar më: 8/3/2023, ora 13:34

Gjykata e Posaçme shtyn për në 23 mars seancën paraprake për ish-ministrin e Mbrojtjes, Fatmir Mediu.

Seanca e sotme u shty për shkak të mungesës në sallë të prokurorëve të çështjes, të cilët ishin në një udhëtim pune jashtë vendit.

Ish-ministri akuzohet nga SPAK për “shpërdorim të detyrës” në bashkëpunim dhe “shpërdorim të detyrës” në bashkëpunim me subjekt ushtarak-komandues.