Emrat e kandidatëve të Partisë së Lirisë për Këshillin Bashkiak të Tiranës

Nga A2 CNN
9 Mars 2023, 13:59 | Politikë
Emrat e kandidatëve të Partisë së Lirisë për

Partia e Lirisë ka publikuar listën paraprake për anëtarët e Këshillave Bashkiak në Tiranë, në kuadër të zgjedhjeve lokale të 14 majit.

Në to bien në sy emra të njohur të kësaj force politike, por edhe profesionistë të fushave të ndryshme dhe studentë.

BASHKIA TIRANË
NR.EMËRMBIEMËRGJINIAPROFESIONI
1SILVACAKAFJuriste
2ENDRITBRAIMLLARIMFilozofi
3FLOIDAKËRPAÇIFFarmaciste
4TEDIBLUSHIMGazetar
5ANAAZIZAJFJuriste
6ARTANDISTAFAMKirurg-Ortoped
7ERIONABIXHAFPolitologe/Juriste
8GENCIGJOKUTAJMAvokat
9BRUNILDAPASKALIFPedagoge
10BLERDILIÇAJMSipërmarrës
11ELONADHIMAFMenaxhere
12LUÇIANQAFOKUMArtist
13ELONAGURIFPolitologe
14ARTURALSTAFAMInfermier/Jurist
15ESMERALDADEMIRAJFJuriste/Avokate
16BESMIRHOXHAMInxhinier Mekanik
17VALDETEMALAJFMjeke/Pedagoge
18AFRIMDERVISHIMInxhinier Mekanik
19BRUNILDAHAXHIUFMësuese
20BESFORDDOREZIMMjeshtër i Madh i Sportit
21IVAÇARÇIUFSpecialiste e Burimeve Njerëzore
22RIKELBODINAKUMSipërmarrës
23ELDAMUSTAFAFEkonomiste
24ERMANDBAJRAMIMMenaxher
25BRUNILDASALAJFMësuese
26XHOELNONAJMStudent
27RAJMONDABELULIFPedagoge
28ERGYSMOLLAYMERIMAgjent i Pasurive të Patundshme
29BLERINAABAZIFJuriste
30ABDULLAHHANMJAMSipërmarrës
31DENISAMEZINIFSpecialiste Historie
32ERNESTISMAILGECIMStudent
33VALBONABASHOFEkonomiste
34ARTIMISPECAMJurist
35IOANAPETIFStudente
36FLAMURHYSIMFinancier/Auditues
37ELDABALLABANIFPsikologe
38ERIONMATOMJurist
39MIGENABERUKASFLaborante
40ANDIOLHAJDARIMInxhinier Agronomie
41ENGJELLUSHECAMIFInxhiniere Mekanike
42BEHARHOXHAMFinancier
43AURORADASHIFLaborante
44DRAGUACEKAMInxhinier Civile dhe Industriale
45BESMIRAMERNICAFStomatologe
46RONITELEGRAFIMPolitolog
47DENISAZHOLLANJFFarmaciste
48ROBERTSEDARAJMJurist
49VALBONAKRYEMADHIFEkonomiste
50ERGESTLEKDUSHIMEkonomist
51LAURASKURAFGjimnaziste
52ENKELEJDDODAMStudent
53KAMILALERAFGjimnaziste
54FRENKLIÇAVELIMStudent
55ANXHELALAMIFAvokate
56KLAJDIKËRTALLAMInxhinier Mekatronike
57SARACMETAFArkitekte Peizazhi
58ADANKABAMStudent
59ULMAKONEAFEkonomiste
60HENRIHAKAMStudent
61ANABICIFJuriste
62SHKËLQIMAJAZIMSipërmarrës
63ANJADURUZIFStudente

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu