25 nga vendet më të bukura në botë

Publikuar më: 11/3/2023, ora 08:01

25 nga vendet më të bukura në botë

Publikuar më: 11/3/2023, ora 08:01

Nga pyjet e harlisura afrikane te shkretëtirat e mëdha të Amerikës Latine, parajsat ujore të Ballkanit dhe qytetet e lashta të Lindjes së Mesme, CNN Travel rendit destinacionet më mahnitëse në botë që të lënë pa frymë me bukurinë e tyre.