Alo! Kush je? Telefonata që shqetësoi Papën

Publikuar më: 16/3/2023, ora 22:17

Alo! Kush je? Telefonata që shqetësoi Papën

Publikuar më: 16/3/2023, ora 22:17

Një incident simpatik është regjistruar në sheshin e Shën Pjetrit, ku mijëra besimtarë patën mundësinë të shikonin Papa Françeskun teksa ndërpriste audiencën për shkak të një telefonate në celularin e tij.

Teksa po mbërrinte në shesh me makinën papale, Ati i Shenjtë mori në telefonatë që e shoqëroi gjatë gjithë rrugës. Dhe sigurisht lindi pyetja: Me kë po fliste?

Më pas, Françesku përshëndeti të gjithë të pranishmit dhe si herët e tjera mori disa fëmijë në makinën e bardhë.