Projektligji që bëri bashkë të majtë e të djathtë në Parlament

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:26

Projektligji që bëri bashkë të majtë e të djathtë në Parlament

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:26

Integrimi ka bashkua të majtët dhe të djathtët në Parlament. Pas shumë kohësh, demokratët e të dy grupimeve kanë bashkuar votat me PS për miratimin e p/ligjit të iniciuar nga Jorida Tabaku dhe Taulant Balla për rolin e kuvendit në procesin e integrimit me 109 vota pro dhe asnjë kundër.

Një tjetër nisëm e socialistëve ka marrë dakordësinë e opozitës, ndryshimet në Kodin Rrugor u miratuan me 101 vota pro.

Edhe pse mund të miratohej vetëm me votat e socialistëve, opozita ka dhënë votën pro p/ligjit për bletarinë, i cili u miratuar me 99 vota.