Temperatura të ulëta dhe reshje dëbore në Korçë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 08:31

Temperatura të ulëta dhe reshje dëbore në Korçë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 08:31

Në Qarkun e Korçës, gjatë natës ka pasur reshje shiu dhe dëbore me intensitet mesatar. Temperaturat kanë arritur vlera deri në -2 gradë.

Në rrugën e Dardhës trashësia e dëborës varion nga 5-10 cm.

Në segmentin rrugor Qafa e Qarrit, aksi Korçë-Ersekë, ka pasur gjithashtu reshje dëbore dhe trashësia shkon nga 3 cm deri në 7 cm.

Ndërkohë, në akset rrugore nacionale dhe turistike, nuk ka probleme në rrugë.