5 ushqimet që ju bëjnë të dukeni më i ri

Publikuar më: 17/3/2023, ora 14:55

5 ushqimet që ju bëjnë të dukeni më i ri

Publikuar më: 17/3/2023, ora 14:55

Një doktor i cili pretendon se trupi i tij është 20 vite më i ri sesa mosha e tij aktuale, ka treguar se cilat janë ushqimet që ju duhen për të pasur një jetë më të gjatë dhe për t’u dukur më i ri.

Dr. Mark Hyman, 63 vjeç, ka postuar një video në TikTok ku tregon 5 gjërat që duhet të konsumoni për të qenë të shëndetshëm dhe për të shmangur plakjen.

“Këto ushqime janë ilaç”, thotë ai.

Në fotogalerinë e mësipërme zbuloni 5 ushqimet që rekomandon doktori amerikan.