Hodhën sende në fushën e lojës, Kukësi e pëson nga Komisioni i Disiplinës

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:29
kukesi tirana

Hodhën sende në fushën e lojës, Kukësi e pëson nga Komisioni i Disiplinës

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:29

Komisioni i Disiplimës në Federatën e Futbollit ka ndëshkuar me 100 mijë lekë skuadrën e Kukësit, pas ndeshjes ndaj Teutës në Kupë, për hedhje të sendeve në fushën e lojës nga tifozët.

Vendimet e Komisionit të Disiplinës:

FK Kukësi, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur sende në terrenin sportiv, në bazë të nenit 65/1 dhe 65/3/c të KDS, dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqind mijë) lekë.

KF Butrinti, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur sende në terrenin sportiv, në bazë të nenit 65/1 dhe 65/3/c të KDS, dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqind mijë) lekë. Në zbatim të nenit 116/1/b të KDS, gjoba të aplikohet në masën 20%.

Rrëzimin e kërkesës së lojtarit të AF Elbasani, Fabjan Tartari, si të pabazuar në Kodin e Disiplinës Sportive.

Rrëzimin e kërkesës së Klubit të Futbollit Delvina sh.a, si të pabazuar në Kodin e Disiplinës Sportive.