Rivalët publikojnë listën, Polonia e frikshme me yje, edhe pse në proces rinovimi

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:54
polonia fiton arabi saudite 2

Rivalët publikojnë listën, Polonia e frikshme me yje, edhe pse në proces rinovimi

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:54

Edhe trajneri Fernando Santos zbuloi listën e ekipit polak, për sfidat me Republikën Çeke dhe Shqipërinë.

Rivalët e kuqezinjve kanë nisur procesin e rinovimit të ekipit, pasi nga përfaqësuesja janë larguar emra si Glik apo Kriçoviak. Pavarësisht kësaj, Polonia mbetet një skuadër e frikshme dhe e mbushur me yje. Sulmi i rivalëve të 27 masit do të udhëhiqet si zakonisht nga Robert Levandovski.