Rikthehen humbjet me episode, Silvinjo guxon me futboll të bukur: Notat e Kombëtares

Publikuar më: 27/3/2023, ora 23:07

Rikthehen humbjet me episode, Silvinjo guxon me futboll të bukur: Notat e Kombëtares

Publikuar më: 27/3/2023, ora 23:07

Një ndeshje me shumë motivim: Kombëtarja edhe pse e mundur në një episod, tregoi vlera dhe nivel të mirë, përballë favoritëve të grupit.

Silvinjo i kishte veshur një tjetër kostum skuadrës, ku në pjesën më të madhe të lojës kemi qenë të barabartë, por edhe të pafat për të marrë më shumë nga kjo transfertë në Varshavë.