I dënuar për pornografi, arrestohet i riu në Tiranë

Publikuar më: 29/3/2023, ora 12:24

I dënuar për pornografi, arrestohet i riu në Tiranë

Publikuar më: 29/3/2023, ora 12:24

Një 27-vjeçar gjerman, i shpallur në kërkim ndërkombëtar, është vënë në pranga në Tiranë. Bëhet e ditur se Patrick Wellner, përkohësisht banues në Tiranë ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar për prodhim dhe shpërndarje të materialeve pornografike.

I riu ishte dënuar me 1 vit e 8 muaj burgim nga Gjykata Lokale e Paderborn në Gjermani. Interpol Tirana vijon procedurat për ekstradimin e 27-vjeçarit drejt Gjermanisë.