Kasetat që mund të vlejnë deri në 60 000 euro

Nga A2 CNN
2 Maj 2023, 19:17 | Lifestyle

Ardhja e teknologjive të reja, fillimisht disqet, më pas MP3 dhe në fund celularët (me aplikacionet e tyre muzikore përkatëse, si YouTube ose Spotify) kanë bërë që të harrohen kasetat.

Por, nëse i keni ruajtur nëpër rafte, sot ato kaseta mund t’ju bëjnë të pasur sepse gjithmonë ka koleksionistë të gatshëm të paguajnë shumë para për një kasetë të vjetër me vlerë të lartë. Cilat janë këto kaseta?

Në fotogalerinë e mësipërme njihuni me to.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Loneta Progni