Studimi tregon erëzën më të mirë afrodiziake

Publikuar më: 2/5/2023, ora 17:38
cifti arremyshk

Studimi tregon erëzën më të mirë afrodiziake

Publikuar më: 2/5/2023, ora 17:38

Arrëmyshku është një erëz me erë të veçantë dhe të këndshme që përdoret për të shijuar shumë pjata. Por, në Azinë e lashtë përdorej edhe si një ilaç erotic, që sillte përfitime për burrat dhe gratë.

Sot, në kohët moderne, kemi vetëm një studim për arrëmyshkun, i cili është bërë te minjtë. 

Është një eksperiment i vogël me rezultate mbresëlënëse. Studiuesit panë se me arrëmyshk, frekuenca dhe intensiteti i marrëdhënieve të tyre rritet shumë brenda dy deri në tre orë pas tretjes.