10 kuzhinat më të mira në botë

Publikuar më: 3/5/2023, ora 11:26

10 kuzhinat më të mira në botë

Publikuar më: 3/5/2023, ora 11:26

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e vendit ku të shkojmë për pushime, padyshim në listën tonë do duhet të jenë edhe vendet se ku mund të ushqehemi mirë, në mënyrë që ato 2 javë të mos na kthehen në “makth”.

Sigurisht ushqimi dhe procesi i të shijuarit është shumë personale, por CNN Travel na sjell 10 kuzhinat më të mira në botë dhe se çfarë do duhet të provoni patjetër në rast se do të vizitoni një nga këto vende.