Mund të veshësh minifund edhe kur je shtatzënë, Rihanna sapo na e konfirmoi

Publikuar më: 5/5/2023, ora 10:06

Mund të veshësh minifund edhe kur je shtatzënë, Rihanna sapo na e konfirmoi

Publikuar më: 5/5/2023, ora 10:06

Rregullat e stilit po përmbysen një nga një edhe për gratë shtatzëna. Shembulli i fundit është Rihanna  dhe po, edhe gratë shtatzëna mund të veshin minifunde.

Këngëtarja 35-vjeçare e ka kombinuar minifundin me një xhaketë bomber dhe çizmet e larta, ku duket mjaft trendy. Edhe barku i rrumbullakosur duket shumë pak, sa që për këdo që nuk e dinte se është në pritje të ëmbël, vështirë se do e kuptonte.

Bukuroshja na e tregoi mjaft mirë se mund të dukesh seksi edhe kur je shtatzënë.