Çfarë telashesh të kesh një Lamborghini (VIDEO)

Nga A2 CNN
7 Maj 2023, 11:47 | Kapur në kamera
Çfarë telashesh të kesh një Lamborghini (VIDEO)

Lamborghini është një makinat më të lakmueshme për cilin do prej nesh, mirëpo duket se të pasurit një makinë të tillë “qenka me moshë”. Jo të gjithë mund ta marrin!

Një video është bërë virale se si një i moshuar përpiqet që të dalë nga makina me të gjitha mundësitë. Ai shihet duke u “zvarritur” pasi e ka shumë të vështirë për shkak se është shumë e ulët.

Me shaka ai tregon se të dalësh nga një Lamborghini kërkon aftësitë e magjistarit Harry Houdini dhe trupin e një adoleshenti.

https://www.youtube.com/embed/MxzM4uXHYy0

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Loneta Progni