E keni parë te nënat tuaja shumë vite më parë! Kapsja që “po çmend” vajzat në TikTok

Publikuar më: 8/5/2023, ora 17:13
kapsja

E keni parë te nënat tuaja shumë vite më parë! Kapsja që “po çmend” vajzat në TikTok

Publikuar më: 8/5/2023, ora 17:13

Është fakt! Tendencat vijnë me cikle dhe në sezonet e fundit kemi parë shumë aksesorë dhe stile veshjesh të kthehen nga dekadat e kaluara. Kësaj here do të ndalemi te flokët, ku na e ka marrë mendjen një kapëse që mund t’ua kemi parë shumë vite më parë mamave tonë.

Është kapësja e njohur në TikTok si “bananaclip”. Me këtë hashtag ka 118 milionë rezultate në TikTok, shumica prej tyre na japin ide të ndryshme se si mund t’i kapim flokët.

Është shumë e thjeshtë dhe kushdo mund ta bëjë në shtëpi.