A mund të vdesësh nga mërzia? 8 gjëra që ndoshta nuk i dini për të

Publikuar më: 11/5/2023, ora 07:20

A mund të vdesësh nga mërzia? 8 gjëra që ndoshta nuk i dini për të

Publikuar më: 11/5/2023, ora 07:20

A jeni gati për të mbushur 10 minutat e ardhshme të mërzisë me disa kuriozitete për mërzitjen? Revista italiane Focus.it ka përzgjedhur 8 studime shkencore mbi një gjendje zbrazëtie dhe pushimi që truri ynë duket se ka nevojë.

Sa lloje mërzitjesh ka dhe ku ndryshon nga apatia? Si ta luftoni? A mund të vdesësh nga mërzia? Shfletoni galerinë për të marrë përgjigjet e këtyre pyetjeve.