Veprat penale në zgjedhje, Celibashi kërkon komunikim me prokurorinë dhe policinë

Publikuar më: 11/5/2023, ora 12:28
NUMERIM 1 1280x720

Veprat penale në zgjedhje, Celibashi kërkon komunikim me prokurorinë dhe policinë

Publikuar më: 11/5/2023, ora 12:28

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, i është drejtuar me një shkresë zyrtare Prokurorit të Përgjithshëm, kreut të SPAK dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, duke kërkuar bashkëpunimin e tyre, në prag të zgjedhjeve të 14 majit.

Celibashi bën thirrje që institucionet të koordinojnë veprimet e tyre dhe me këtë qëllim, të caktojnë personat e kontaktit, përmes të cilëve do të zhvillohet komunikimi mes tyre.

Ky komunikim ndërinstitucional, thekson Celibashi, është në kuadër të parandalimit dhe evidentimit të veprave penale në fushën e zgjedhjeve, referuar garës së të dielës.