Me këtë makinë do të gjeni gjithmonë vend parkimi

Publikuar më: 12/5/2023, ora 18:24

Me këtë makinë do të gjeni gjithmonë vend parkimi

Publikuar më: 12/5/2023, ora 18:24

Rrugët e ngushta apo mungesat e parkingjeve shpesh herë na kanë bërë të dëshirojmë të kishim një makinë më të vogël që të mund të përshtatej.

Dhe duket se këto mendime janë hedhur në letër nga një kompani izraelite start-up-esh, e cila prezantoi së fundmi një makinë mini, e aftë të hyjë në hapësirë deri në 100 cm.

Falë aftësive të saj transformuese makina elektrike CT-1, e cila kushton 16 mijë euro, mund të shmangë trafikun si një motor dhe në fakt mund të drejtohet me lehtësi si çdo 4-rrotak tjetër.

CT-1 mund të ngushtohet në lëvizje e sipër e gjithashtu mund të zvogëlohet për disa cm teksa është duke parkuar në hapësira të vogla.